• Köszöntő

  Megbízhatóság. Precizitás. 65 éve jellemzik e szavak munkánkat. A Medimpex mindig arról volt híres, hogy partnereit odaadóan szolgálja, a vállalásait időre teljesíti. A világ változott, s így a termékek is, amelyekkel kereskedünk. Az értékeink azóta is ugyanazok maradtak. A megbízhatóság és a precizitás.
  Tovább
 • Köszöntő

  Megbízhatóság. Precizitás. 65 éve jellemzik e szavak munkánkat. A Medimpex mindig arról volt híres, hogy partnereit odaadóan szolgálja, a vállalásait időre teljesíti. A világ változott, s így a termékek is, amelyekkel kereskedünk. De az értékeink ugyanazok maradtak. A megbízhatóság és a precizitás.
  Tovább
 • 1
 • 2
 • 3

Új piacok

Kereskedőházunk nyitott új termékek kereskedelmére, új piaci területek meghódítására és új partnerekkel való együttműködésre.

Olyan évtizedes nemzetközi és magyarországi kereskedelmi tudással, tapasztalattal, bizalmi tőkével rendelkezünk, amely alkalmassá tesz minket különféle termékek, márkák képviseletére, bevezetésére.

A Medimpex piacismerete mély, logisztikai bázisa kitűnő háttér a kereskedelmi tevékenységhez, üzleti kapcsolataink erősek, reputációnk kiváló, pénzügyi helyzetünk stabil. Ezért tartjuk a Medimpexet vonzó kereskedelmi partnernek itthon és külföldön.