Kik vagyunk?

 

A Medimpex ma nyitott kereskedőházként határozza meg magát, építve az 1949-es megalakulása óta felhalmozott kereskedelmi tudására, kapcsolataira és több évtizedes rutinjára. Korszerű kereskedőházként nyitott kereskedelmi tevékenységet folytat, belföldön és külföldön egyaránt. Partnerei olyan cégek, amelyek számára fontos a megbízhatóság és a stabilitás.

A Medimpex komoly tapasztalatokkal rendelkezik kényes termékek, magas minőséget és komoly hozzáadott értéket tartalmazó, erős piaci szabályozás alá eső termékek forgalmazásában.

A Medimpex mai profilja a kilencvenes években alakult ki, ekkor egészségügyi termékek széles körét kezdte el forgalmazni, köztük orvosi műszereket, gyógyászati segédeszközöket, gyógykozmetikumokat, vitamin készítményeket. Raktárbázisa érzékeny jellegű és nagy tömegű áruk tárolására alkalmas. 

Megalakulásától a nyolcvanas évek végéig gyógyszer külkereskedelmi vállalatként működött. Nyugat-és kelet európai, amerikai, ázsiai jelenléttel rendelkezett a kilencvenes évekig. A vállalat kultúráját azonban a mai napig áthatja a nemzetközi kereskedelmi gyakorlat tradíciója.